Documenten

 
Hieronder vindt u belangrijke documenten waarin u nog meer kan lezen over hoe het werkt bij ons op school. Heeft u hierover vragen, wilt u graag nog meer weten, neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

Meer informatie over de kinderopvang op Kindcentrum Pittelo is te vinden in onderstaande bestanden. De documenten zijn van CKC Drenthe. De onderwijsbesturen Plateau en CKC Drenthe hebben namelijk onderling afspraken gemaakt over het aanbieden van kinderopvang in de verschillende Multifunctionele Accomodaties (MFA's) in Assen.

Gezamelijk zorgen zij voor een herkenbare en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Dit betekent voor kinderen en ouders van Kindcentrum Driemaster die gebruik maken van de opvang, dat zij de financiële en contractuele kant afhandelen met CKC Drenthe Kinderopvang. Plateau Integrale Kindcentra is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud van de documenten. Vragen specifiek over de opvang kunnen het best gesteld worden via kinderopvang@ckcdrenthe.nl of via 0592-409865.

 

Spelregels

‘CKC Drenthe Kinderopvang krijgt dagelijks uiteenlopende vragen over de verschillende opvangmogelijkheden. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Via de volgende link vindt u de betreffende spelregels:

http://ckcdrenthe.nl/spelregels/index.html


Wanneer er nieuwe vragen zijn die regelmatig voorkomen, zullen wij het overzicht daarmee verder aanvullen, zodat u dit overzicht kunt raadplegen wanneer u nu of in de toekomst een vraag heeft over de praktische werkwijze van de kinderopvang. Bij vragen mag u uiteraard ook altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.