Plateau Kinderopvang

Binnen Kindcentrum Pittelo bieden CKC Drenthe en Plateau Integrale Kindcentra naast onderwijs ook gezamenlijk kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar oud. Ouders en hun kinderen kunnen op Kindcentrum Pittelo 52 weken per jaar terecht voor kinderdagopvang (0 tot 4 jaar), peuteropvang (2,5 tot 4 jaar), buitenschoolse opvang en vakantie-opvang. Kindcentrum Pittelo is iedere dag van 7.00 uur tot 19.00 uur geopend. 

Naast structurele opvang kun je op Kindcentrum Pittelo ook terecht voor opvang op flexibele en/of incidentele basis. Daarnaast helpen wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door extra services aan te bieden, zoals onze ontbijtservice, haal- en brengservice (bijvoorbeeld naar sport- en muziekverenigingen) en onze warme maaltijdservice. 

Onze opvang is een plezierige en gezellige plek, waar kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Kinderen kunnen op de opvang met elkaar spelen of kiezen uit een groot aantal activiteiten.

Rondleiding
Kijkje nemen op de opvang? Dat kan! Ook zijn kinderen altijd welkom om een middagje te komen meedraaien op de buitenschoolse opvang. Neem voor meer informatie contact op met Heleen Drent, directeur van Kindcentrum Driemaster via directie@kindcentrum-driemaster.nl of 0592-820530 of kijk bij documenten